دندانپزشكى که با سابقهترین مدرس آزمون ملی و کارورزی عملی دندانپزشكى، با بالاترین درصد قبولی و رتبه های برتر در کل کشور که به گواه کارنامه ها و دانشجویان شرکت کننده بی شک و با اختلاف غیر قابل انکار در صدر برترین مدرس آزمون ملی و آزمون های بینالمللی در ایران است او از سال های متمادی گذشته تا بحال دانشجویان و فارقالتحصیلان دندانپزشكى را هم به صورت تئوری و هم به صورت علمى آموزش داده است که به گواه مدارک ثبت نامی حدود چهار هزار دانشجو و فارقالتحصیل از سراسر جهان تحت آموزش های او تا بحال قرار گرفتهاند. دوره های آموزشی او که سال های متمادی است که به خواست دانشجویان چه در حیطه تئوری و چه در علمى برقرار و برگزار میشود و همچنان هم ادامه خواهد داشت، با مصاحبه های متعدد با افراد دو ویژگی منحصر به فرد این دوره ها، نظم دقیق در اجرای برنامه ها و پشتیبانی بی مثال او از افراد تا قبولی است. همچنین آموزش فارقالتحصیلان دیگر جهت ورود به حیطه آموزش از دیگر خصوصیات دوره های اوست.
این آزمون توسط سازمان سنجش آموزش پزشکی جهت تایید مدارک دانش آموختگان دندانپزشكى خارج از کشور برگزار میشود. آزمون ملی دندانپزشكى شامل سوالاتی در زمینه های علوم پایه و علوم تخصصی دندانپزشكى میباشد که این آزمون شامل دو بخش تئوری و عملی است که ابتدا باید دانشآموختگان در آزمون تئوری شرکت کنند و در صورت قبولی در این آزمون و سنجش میزان دانششان در زمینه علوم پایه و علوم تخصصی میتوانند خود را برای آزمون عملی آماده کنند. آزمون ملی در بخش تئوری دوباره در سال در مرداد ماه و دی ماه در ایران برگزار میشود.
ارتودنسی/اندودانتیکس/بیماریهای دهان/آسیب شناسی/پروتز های دندان/پریودانتیکس/جراحی دهان،فک و صورت/ ترمیمی/دندانپزشكى کودکان/رادیولوژی/مواد دندانی/سلامت اجتماعی/زبان تخصصی
شامل دو قسمت علوم پایه و دروس تخصصی دندانپزشكى میباشد.
آسیب شناسی عمومی/بیوشیمی/فیزیک پزشکی/روانشناسی عمومی/انگل شناسی/قارچ شناسی/باکتری شناسی/ویروس شناسی/علوم تشریحی/فیزیولوژی/ژنتیک/ایمنولوژی/انقلاب اسلامی و اندیشه اسلامی/آناتومی و مورفولوژی دندان/بافت شناسی دهان و دندان/جنین شناسی دهان و دندان
دانشآموختگان پس از قبولی در آزمون تئوری حال در مراحل علمى(پرکلینیک و کلینیک) سطح عملی خود را می سنجند. این آزمون در بخش پرکلینیک به صورت ساختارمند و بر اساس چک لیست استاندارد و معیار های تدوین شده توسط کمیته آزمون ملی دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشكىو تخصصی در چهار رشته (ترمیمی،اندو،اطفال و پروتز های دندان) برگزار میشود. حد نصاب قبولی در این آزمون کسب نمره حداقل 12 از 20 است.
شرکت کنندگان پس از پشت سر گذاشتن مرحله پرهکلینیک، باید عملاً به درمان بیماران بپردازند و مسئولیت تأمین ایشان را در هر یک از بخش های آموزشی به عهده بگیرند. در واقع در این مرحله، مهارت فرد در رشته های آموزشی مراحل قبل(اندودانتیکس،ترمیمی و...) مورد سنجش قرار میگیرند و علاوه بر آن در دروس(جراحی/پریو/رادیولوژی/ارتودنسی/بیماری دهان) با توجه به سرفصل اعلام شده در هر سال مورد سنجش علمى قرار میگیرند در این مرحله هم نیز متقاضی باید حداقل نمره12 را کسب کنند.
در این مرحله که سومین و آخرین مرحله ار مراحل آزمون ملی دندانپزشکی است، داوطلبان تحت نظارت اساتید در مراکز و دانشکده های دندانپزشكى پیشین به صورت تئوریک و علمى در معرض آزمون اساتید قرار داده بودند حال در انتها بصورت کامل و تجمیعی به بهترین شکل مورد آزمایش قرار میگیرند و پس از سپری کردن این مرحله هم با ارائهی پایان نامه و اتمام آن مدارک آنها تایید خواهد شد.